Thursday, February 21, 2008

Provresultat och jobb

Wohoo, teoriprovet gick bra. Fick några fel förstås på fåniga frågor men som tur var inte tillräckligt många för att få göra om det. Det var skoj var att man fick ett temporärt körkort efter detta trotts att vi inte har haft körprovet ännu, konstigt... Körkortsboken i Californien består av ca 80 sidor med ganska lite text på varje, det känns som att det är betydligt enklare här än i Sverige. Kanske inte skall ropa hej förren jag har fått det dock ;)

Det börjar snart bli dags att ta ett beslut om hur länge man vill bli kvar här nu så jag får börja filosofera över detta nu. Företaget har växt lite sen vi kom hit och vi har flyttat till nya schyssta lokaler. Om ni vill se lite bilder på kontoret så kan ni titta på min kollegas blogg.

Om någon är nyfiken på vad vi jobbar med så kan man läsa här:
Tactel Pressrelease

körkort

Sitter och väntar nu på resultatet av körkortsteoriprovet. De gillar inte svenska körkort här. Ett körkort har kostar typ 500kr, viss skillnad mot Sverige. Trodde aldrig att jag skulle
behöva göra detta igen :)

Monday, February 11, 2008

Jordbävning??

Har varit dålig på att blogga ett tag nu, skall se om jag kan skärpa till mig. Vegas var kul iallfall och det lämnade inte ett allt för stort hål i plånboken :)

För ett par minuter sedan upplevde jag mitt livs första jordbävning, men jag märkte inte äns av den :( Några på kontoret här kände det och några inte. När vi kollade pånätet så var den tydligen på 5.6 på richterskalan och skedde i Baha California, Mexico vilket inte är så långt härifrån. Var tydligen flera stycken under förra veckan på runt 2.5 men de märktes nog inte här.