Thursday, June 26, 2008

Tillbaks igen

Jaha, då har man varit i Sverige på en snabbvisit. Kul att komma hem och träffa familj och vänner, mindre kul att spendera all övrig tid med att tömma lägenheten så man kan hyra ut den. Intressant att se hur stor skillnad det är i bostadskvalitet mellan vårt gamla hus här i USA och min nybyggda lägenhet, synd bara att man inte får utnyttja den! Sverige kändes annars precis som vanligt, vi spekulerade innan vi åkte tillbaka att det skulle kännas annorlunda nu när man har bott här i USA en längre tid men det kändes mest som vanligt. De största kontrasterna var bristen på bilar och trafik samt att det var ljust ute mycket längre.
Det gick som tur var mycket lättare att ställa om sig till Svensk tid denna gången än när jag var hemma över jul vilket var tur med tanke på hur trött jag var under julen :) Nu får vi se hur lätt det är att ställa tillbaka till amerikansk tid men det brukar inte vara några problem.
Jag fick med min paraglider över hit så jag skall undersöka möjligheten att börja flyga här, det gick förvånansvärt smidigt att ta med den och jag fick inte äns betala extra på grund av dess storlek!

Monday, June 9, 2008

Hem till Sverige

På onsdag bär det av hem till Sverige för midsommarfirande och annat. Skall bli kul att se om man upplever Sverige annorlunda nu när man har varit borta ett halvår, men jag misstänker att det kommer kännas som vanligt :) Ser däremot inte fram emot den långa resan och tidsomställningen, blir väl som i Julas då man var halvt sovande hela tiden.. Vi får i slutet av veckan!