Friday, September 26, 2008

Svenska namn I USA

Nu har vi kommit till en liten hala som heter barstow. Men overallt I usa finns starbucks och de har alla samma problem. De missuppfattar alltid svenska namn. Vad Lars och henric blev ser ni pa bilden.

bilköer

Jaha, det gick bra nagra miles och sedan borjade kön... Suck..

Iste och resdags

Nagot som ar valdigt poppis har ar iste. Mycket bra dricka I varmen :)

Vi sitter nu och ater och forbereder oss for en 6h bilfard till Las Vegas. Kan vara kul att kora en gang aven om det sakert ar smidigt att flyga. Bli kul att se oknen ocksa.

Tuesday, September 23, 2008

Inlandet

Man inser en sak nu nar man borjat jobba pa det nya kontoret. Det ar ca 20 minuter med bil innat landet men det ar ofantligt mycket varmare. Det blaser mindre och solen riktigt steker. Jag ar glad att man bor vid havet :) Utsikten over bergen ar daremot riktigt schysst! Tyvarr sitter jag pa fel sida av byggnaden for att se den varje dag.

Friday, September 19, 2008

Nya utmaningar


Nytt projekt, nytt kontor och nya utmaningar. Det är vad som gäller nu. Från och med igår så sitter jag och några till hos vår kund och jobbar med ett nytt projekt. Helt nya saker som jag aldrig sysslat med förut så de skall bli kul med lite omväxling :) Att byta projekt en gång om året känns bra och tro det eller ej så har jag snart varit i USA ett år!!

Jag gillar verkligen arkitekturen på byggnader här i San Diego, oftast är det mycket glas och palmer :) På insidan är det dock inte lika glamoröst utan det är ett stort kontorslandskap. Kommer känna mig som Dilbert i min nya cubicle :)

Wednesday, September 17, 2008

Ett år äldre

Jaha, då har man snart varit här i USA i ett år och idag blev jag personligen ett år äldre. Tiden flyger förbi som vanligt! Som det känns nu så blir man nog kvar här framöver så om någon känner någon som vill köpa en lägenhet i Lund så säg till :)

Monday, September 1, 2008

Labor Day


Vi var lediga idag på måndagen eftersom det var "Labor day" . En chans för alla arbetarna att vara lediga och koppla av. Det är inte alls lika politisk som 1:a Maj utan mest en ursäkt att inte jobba och grilla på stranden istället! Vi tog en bilutflykt i bergen istället. Bilden visar kvällens schyssta solnedgång.